Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Blindsave Goalie Helmet Blach

Ny

Top professionel målmandshjelm! Den første floorball målmandshjelm på markedet, hvis indmad justere sig i forhold til formen på målmandens hoved. Meget let, let at forme, let at udskrifte og vaske.

Flere detaljer

Yderligere information

Fordele ved BLINDSAVE målmandshjelm:

  • Ishockey design - Blindsave ønsker målmænd skal se aggressive, modige og have tillid til deres masker, præcis som NHL målmænd.
  • Særligt Cat-Eye bur - Det bedste udsyn, du nogensinde har haft med nogen maske i floorball som målmand.
  • Unik Indmad - Den første floorball målmandshjelm på markedet, hvis indmad justere i forhold til formen på målmandens hoved. Meget let, let at forme, let at udskrifte og vaske.
  • Forbedret beskyttelse - Her tales der ikke om når bolden rammer hjelmen, men snarere om kontakt med spillere og sammenstød, hvilket kan være ganske farligt for floorball målmænd.


Der er en vigtig ting, at du skal huske på, med den nye indmad - når du starter ud med at bruge en maske vil den i begyndelsen føle en smule hård, men det skal du ikke bekymre dig om. Når indmaden kommer i kontakt med dit hoved og får varme så bliver blødere og derefter tilpasser de sig formen på dit hoved. Jo mere aktivt du spiller, jo varmere blive du og dets bedre en maske bliver det. 

Samtidigt er BLINDSAVE indmaden sikrere, fordi materialet ikke blot er mere holdbart, men også en bedre beskyttelse. I dette tilfælde tales der ikke om bolden rammer, men snarere om kontakt med spillere og sammenstød, der kan være ganske farligt for floorball målmænd i dag. Ved at bruge ny og innovativ indmads materiale er der også reduceret støjniveauet i masken. 

Masken er bygget på et strop-system, så alle kan justere den bedste pasform for sig selv. Vægten af hjelmen er kun 950 gram og den er tilgængelig i to farver: hvid og sort, buret er i krom. 

Sikkerhed, komfort, tillid. Husk disse ord, når du ser på BLINDSAVE Målmandshjelme!

18 andre produkter i den samme kategori: